Δωρεάν σεμινάρια εκμάθησης της Ruby.


Ruby - A Programmer's Best FriendΗ γνώση του κώδικα είναι κάτι σχεδον μαγικό. Με καποια ακαταλαβίστικα σύμβολα για τους περισσότερους και μια ατέλειωτη σειρά γραμμών, μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο εξαιρετικό λογισμικό για τους ανθρώπους. Με την ηλεκτρονική εποχή στο απόγειο της, σίγουρα οι άνθρωποι που γνωρίζουν τον κώδικα είναι περιζήτητοι. Οι Codning Jobs, έχουν και θα συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακομα, να είναι από τις πιο καλοπληρωμένες δουλειές στον πλανήτη και οι πόρτες των εταιρειών θα είναι πάντα ανοιχτές για όσους κατέχουν τα μυστικά του κώδικα. Και οι μεγάλοι του διαδικτύου, με προεξέχοντα την Google, αναζητά συνεχώς προγραμματιστές, αυξάνοντας έτσι την στρατιά των πιο λαμπρών “επιστημόνων” της εποχής μας.

Μια καλή ευκαιρία, να μάθετε την μοντέρνα γλώσσα προγραμματισμού Ruby, είναι μέσω κάποιων δωρεάν tutorials και φυσικά με πάνω απ’ όλα διάθεση και πειραματισμό.

Δείτε στο osarena το υπόλοιπο άρθρο.Αν για κάποιο λόγο δε μπορείτε να δείτε την παρουσίαση στο osarena, κάντε κλικ στο introduction-to-ruby-ruby-15462

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s