Αναβάθμιση από windowslive, hotmail, live σε Outlook!


 Μπορείτε να αποκτήσετε νέα (και δωρεάν) διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Outlook. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις επαφές και τα προηγούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, αν διατηρούσατε ήδη λογαριασμό στα hotmail, live, windowslive. Θα τα διατηρήσετε. Επίσης, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τα μηνύματα που στέλνονται στη διεύθυνσή σας στο Hotmail.

Οι υπάρχοντες χρήστες Hotmail μπορούν να επιλέξουν να κρατήσουν την ίδια διεύθυνση στο e-mail τους (π.χ. lambrosbouk@windowslive.com) ή να την αλλάξουν σε @outlook.com (όπως έκανα εγώ και την άλλαξα σε lambrosbouk@outlook.com). Δεν αλλάζει τίποτε απολύτως, καθώς ο παλιός λογαριασμός συγχωνεύεται με τον νέο. Επίσης, λειτουργεί κανονικά το msn με τον @outlook λογαριασμό.
Η αναβάθμιση στο Outlook γίνεται άμεσα: μπαίνετε στον υπάρχοντα Hotmail (ή Live ή Windowslive) λογαριασμό σας, πάτε στις Επιλογές (Options) και επιλέγετε “αναβάθμιση στο Outlook.com”. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να πάτε στις ρυθμίσεις του mail και να δημιουργήσετε μια @outlook.com διεύθυνση επιλέγοντας “Δημιουργία ψευδώνυμου outlook” (εγώ επίλεξα απευθείας “μετονομασία διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”).

 

Δυστυχώς, δεν αναγνωρίζεται ακόμη από το windows live mail με αυτόματη ρύθμιση λογαριασμού !!!!
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ναι, υποστηρίζεται κανονικά!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.